zwembad sfeerfoto

Inox zwembad: een unieke uitstraling

Kies je voor een inox zwembad, dan kies je werkelijk voor een unieke uitstraling. Inox zwembaden zijn sinds enkele jaren in opmars. Ondanks dat deze vrij nieuw zijn, hebben ze toch enkele sterke voordelen. Niet in het min het fantastisch schauwspel van licht en kleur wanneer de zonnestralen in het water weerkaatsen. Dit is de hoofdoorzaak waardoor een inox zwembad zo'n unieke uitstraling heeft.

Maar de voordelen gaan veel verder dan dat, we zetten ze hieronder even op een rijtje.

nieuw zwembad aanleggen

Voordelen van een inox zwembad

  • Net zoals een monoblock wordt dit type zwembaden in één geheel geplaatst. De plaatsing verloopt dan ook zeer vlot en binnen enkele dagen kan u van uw splinternieuwe zwembad genieten.
  • Roestvrij staal, in de volksmond gekend als inox, is ontwikkeld om corrosiebestendig te zijn. Onze zwembaden zijn gemaakt van inox, specifiek voor maritieme toepassingen. Dit zorgt voor een zeer lange levensduur. Het remt eveneens de groei van bacteriën en algen, wat het zwembad ook nog eens onderhoudsarm maakt.
  • Inox is bovendien ook nog UV-bestendig. Het wordt niet poreus of broos, zelfs niet na tientallen jaren.
  • Wil je het na de bijzonder lange levensduur toch verwijderen, dan is inox ook nog eens 100% recycleerbaar. Ecologischer kan niet!
  • Ook een inox bad kan volledig op maat gemaakt worden en de afwerkingsmogelijkheden zijn eindeloos.
  • Dankzij de weerkaatsing van licht, wordt het zwemwater vanzelf opgewarmt. Gratis verwarming, wie wordt hier nu niet blij van?
  • Tijdens het ontwerp kunnen vernuftige opties toegevoegd worden, zoals bijvoorbeeld beweegbare bodems, verrijdbare terrassen, geïntegreerde jacuzzi’s tot tegenstroomturbines en transparante wanden
Vraag vrijblijvend meer info
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex