Plaatsen en onderhoud van warmtepompen

Wil u het jaar door van uw zwembad genieten, dan is het aangeraden het zwemwater te verwarmen tot een aangename gevoelstemperatuur. Maar geen zorgen, wij kunnen de verwarmingsinstallatie combineren met een warmtepomp. Hierdoor gaan de energiekosten een heel stuk omlaag gaan en geniet u iedere dag van het jaar zonder zorgen.

Een dergelijke warmtepomp plaatsen wij zowel bij nieuwe als bij reeds bestaande zwembaden. Voor het onderhoud en/of herstelling kan u nadien ook bij ons terecht.

Zonnecollectoren

Heeft u ruimte op een dak of in uw tuin, dan kan u verwarming d.m.v. zonnecollectoren overwegen. Dit is een zeer milieubewuste en budgetvriendelijke keuze.

Dankzij de vorm van de zonnecollectoren wordt de zonnecollector van zonsopgang tot zonsondergang door de zon beschenen. Hierdoor wordt maximaal gebruik gemaakt van de instraaltijd van de zon en halen we een zeer hoog rendement bij het verwarmen van uw zwembadwater. Door de snelle terugverdientijd verwarmt u uw bad binnen enkele jaren zo goed als gratis.

zonnecollector

Plaatsen en onderhoud waterbehandeling

Uiteraard wil u in proper en gezond water zwemmen. Daarvoor voorzien wij waterbehandeling, zowel op nieuwe als op bestaande zwembaden.

Indien het water niet voldoende onderhouden wordt, kunnen er algen of bacteriën in groeien. Dit kan bijzonder ongezond zijn. Wil u geen risico nemen, kies dan voor automatische waterbehandeling zoals een ph- en redox-automatisatie. Deze monitoren het water en zorgen voor optimale condities.

Deze kunnen we ook toevoegen aan bestaande filterinstallaties.

Een greep uit de technieken en de merken die we gebruiken:

  • Zout elektrolyse
  • Zout hydrolyse
  • Oxilife
  • Aquarite
  • Sopra
  • Hanna
  • IWAKI
  • Ppg
  • WaterSens

Ook hier geldt weer dat u kunt rekenen op ons voor het onderhoud en reparaties nadien. Zelfs op installaties die niet door ons geplaatst zijn.

zwembadfilterinstallatie zwembadfilterinstallatie zwembadfilterinstallatie zwembadfilterinstallatie

Zwembadrolluiken

Een zwembadrolluik is een echte aanrader. Dit levert tal van voordelen. In de eerste plaats vooral veiligheid. Gebruik je het zwembad niet, dan sluit je het rolluik en kan je op beide oren slapen dat kinderen of dieren niet op een onbewaakt moment in het zwembad kunnen vallen.

Daarnaast beschermt het jouw zwembad tegen vuil zoals zand en bladeren. Wil je even zwemmen, open het rolluik met één druk op de knop en je duikt meteen in het helderste water.

Ook zorgt het voor een besparing op twee vlakken. Ten eerste verdampt het water minder snel, waardoor je minder vaak moet bijvullen. Daarnaast werkt het rolluik als isolator. Zo zal je heel wat minder energie nodig hebben om het water te verwarmen.

Wij bieden een breed assortiment van rolluiklamellen en aandrijvingen. Dit plaatsen wij op zowel nieuwe als bestaande zwembaden. Ook voor service achteraf kan u bij ons terecht.

Neem contact met ons op, om uw wensen te realiseren.

zwembadrolluik zwembadrolluik

Bijzondere wensen

Ieder zwembad is uniek. En dat van u kan nog net dat tikkeltje meer in het oog springen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar wat dacht je van:

Had u zelf nog iets anders in gedachten, aarzel niet ons te contacteren en wij gaan samen met u aan de slag om uw droom te realiseren.

zwembadfontein
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex