Technisch onderhoud

U wil uiteraard zo lang mogelijk genieten van uw zwembad. Daarvoor kan u het best tijdig het nodige onderhoud laten uitvoeren. Bij ons bent u zeker dat dit uitgevoerd wordt door een vakman.

Ook voor kleine of grote herstellingen kan u steeds op ons rekenen. Dit ook bij zwembaden die niet door ons werden aangelegd.

Mail of bel ons voor een afspraak en wij komen zo snel mogelijk langs.

Contacteer ons

Renovatie

Is uw zwembad aan een grondige opknapbeurt toe? Dan komen wij graag even langs om de mogelijkheden te bespreken.

We starten met een grondige inspectie van uw zwembad. We gaan na of er lekken zijn, welke systemen nog werken en welke niet meer en bekijken de algehele staat van uw zwembad.

Daarnaast luisteren we naar uw eisen. Aan de hand hiervan werken we een plan uit. En eens u dit goedkeurt starten we met de renovatie zelf. Op zich volgen we na de inspectie grotendeels dezelfde aanpak als bij de aanleg van een nieuw zwembad.

Door deze aanpak weet u vooraf waar u aan toe bent en bent u zeker van een prachtig resultaat.

Routineonderhoud

Uiteraard is het noodzakelijk voor de kwaliteit van het water om op regelmatige basis onderhoud uit te voeren. Dit zorgt ervoor dat het water steeds helder en gezond blijft en u veilig kan zwemmen.

De producten hiervoor kan u bij ons bestellen via telefoon of e-mail. U kan ons steeds bereiken met vragen of om advies in te winnen.

U kan bij ons wel terecht voor de plaatsing van waterbehandelingsapparaten en/ of zwembadrobots. Deze kunnen zowel bij nieuwe als bij reeds aangelegde zwembaden toegepast worden.

privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex