zwembad sfeerfoto

Wat is een monoblock zwembad?

Een monoblock is, zoals de naam al doet vermoeden een zwembad, waarvan de kuip uit één stuk bestaat. Deze wordt op voorhand in de fabriek vervaardigd en als één geheel in uw tuin geplaatst. Zelfs de voorgevormde inbouwdelen, zoals bijvoorbeeld een trap zijn reeds in de fabriek volledig afgewerkt.

HDPE

Wij plaatsen voornamelijk HDPE monoblocks. Deze zijn vervaardigd uit polyethyleen. Dit maakt hen sterk en bijzonder duurzaam.

nieuw zwembad aanleggen

Voordelen van een HDPE monoblock

De meest opvallende voordelen zijn de prijs en de installatiesnelheid. Doordat de kuip reeds in de fabriek helemaal afgewerkt is en deze enkel nog per kraan bij u geïnstalleerd moet worden, kunnen wij uw zwembad in slechts enkele dagen volledig gebruiksklaar opleveren.

Dit heeft niet alleen voor u het voordeel dat uw tuin er niet wekenlang als een werf bij ligt, het houdt de installatiekost ook zeer laag.

Verder zijn de wanden goed geïsoleerd, hetgeen de energiekosten laag houdt. Het zwembad is uiteraard chloor- en osmosebestendig en dankzij de gladde wanden bijzonder onderhoudsvriendelijk.
Daarnaast heeft u zeer veel opties qua, afmetingen, afwerking… U ontwerpt samen met ons hoe uw zwembad er komt uit te zien. Ieder zwembad is uniek.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Stuur ons dan zeker even een bericht.

Contacteer ons
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex