zwembad sfeerfoto

Waarom kiezen voor De Zwemmer

Bij ons kiest u voor een persoonlijke aanpak. De zaakvoerder komt in hoogsteigen persoon langs en volgt uw project van begin tot eind op. Ook voor de service nadien neemt u rechtstreeks contact met de zaakvoerder op. De communicatie en opvolging verloopt dus zeer vlot.

Bij De Zwemmer kan u terecht voor minimalistische zwembaden tot het High-End zwembad. Ieder project wordt als uniek beschouwd waardoor het project tot in het kleinste detail wordt voorbereid en uitgewerkt.

Wij zijn trots op al onze realisaties. Wij kiezen resoluut voor kwaliteit en wijken hier niet van af. Dankzij onze hoogwaardige materialen, garanderen wij u een lange levensduur en veel plezier van uw droomzwembad.
Enkele voorbeelden van onze kwaliteitsprincipes:

  • De beste fundering en dimensionering is heel belangrijk bij het aanleggen van een zwembad. Een zwembad aanleggen doe je uiteraard maar 1 keer.
    De grondplaat vormt de sterke basis van het zwembad. Daardoor werken wij met een zeer sterke chape plaat van 20cm met chape van 200kg cement/m³. Daarbovenop plaatsen wij drukvaste isolatie waardoor het bad onderaan geïsoleerd is met isolatie die zijn draagkracht blijft behouden en blijft isoleren, zelf al is de isolatie nat of vochtig.
  • De Zwemmer werkt voor de inspuit en aanzuigleidingen uitsluitend met buizen en flexibels van diameter 63mm. Dit zorgt voor de beste circulatie van het water waardoor de waterbehandeling en warmteopname van het solar rolluik het efficiëntst kunnen werken.
  • Bij De Zwemmer wordt alle informatie over uw project zorgvuldig bijgehouden zodat u na de plaatsing zorgeloos kan genieten van de beste service.

Wil u even kennis maken of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Neem dan nu contact met ons op
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex