zwembad sfeerfoto voor poolhouse

Aanleg van uw zwembad in 5 stappen

Uw zwembad bouwen doen wij volgens een vast stappenplan.

Contacteer ons vrijblijvend
nieuw zwembad aanleggen

1. Uw wensen

Bij een kopje koffie bespreken we samen uw wensen. We doorlopen uw ideeën en plannen en bekijken wat er mogelijk is. We houden rekening met de afmeting van uw tuin, uw budget en andere eisen.

We gaan aan de hand van onze referenties na waar uw persoonlijke smaak naar uitgaat en geven uitleg bij de mogelijkheden.

1 uw wensen

2. Offerte

U krijgt een gedetailleerde offerte, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Deze is berekend a.d.h.v. de gekozen materialen, afwerking, grootte en gekozen opties.

Deze offerte is geheel vrijblijvend.

2 nieuw zwembad aanleggen

3. Plan

Alvorens over te gaan tot de plaatsing ontvangt u van ons een getailleerd plan. Zo kan u alles nog even nakijken en eventueel nog veranderen indien gewenst.

Zodra u dit goedgekeurd heeft, spreken we samen een plaatsingstiming af.

3 nieuw zwembad aanleggen

4. Bouw

Eindelijk is het zover. Uw zwembad wordt aangelegd en wij nemen alle beslommeringen uit uw handen. Van het graven tot en met de eindafwerking wordt door ons nauwkeurig uitgevoerd en opgevolgd. We houden u continu op de hoogte van de vordering van de werken.

Stuiten we op onverwachte problemen, dan nemen wij meteen contact met u op.

We laten de site weer helemaal proper achter.

4 nieuw zwembad aanleggen

5. Service achteraf

Meteen na de aanleg krijgt u van ons het nodige advies hoe u uw zwembad gebruikt en onderhoud. Zo leggen we de werking van het verwarmingssysteem of het rolluik uit, adviseren we u over de beste onderhoudsproducten en antwoorden met veel plezier op al uw vragen.

Heeft u nadien nood aan technisch onderhoud of een herstelling, dan kan u steeds bij ons terecht. Ook met gewone vragen kan u ons steeds even bellen of mailen.

5 nieuw zwembad aanleggen

Realisatie

De Zwemmer ontzorgt u volledig. Van ontwerp tot afwerking kan u op ons rekenen, zonder de nood om achter verschillende ondernemers aan te lopen en deadlines te missen. Wij begeleiden de aanleg van uw droomzwembad van A tot Z.

Zelfbouw

Wil u zelf uw zwembad bouwen? U kan bij ons terecht voor een ontwerp, advies en aankoop van de materialen.

Met vragen kan u tijdens de aanleg van uw zwembad steeds bij ons terecht.

soorten zwembaden
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex