zwembad sfeerfoto

Onderhoudsproducten

Het is uiterst belangrijk uw zwembad in goede conditie te houden. Niet enkel om heerlijk in helder water te kunnen zwemmen, maar ook voor uw eigen gezondheid en deze van uw familie en vrienden.

Bij ons kan u terecht voor alle onderhoudsproducten en chemicaliën voor uw zwembad, zodat uw zwembad het jaar door in prima conditie verkeert. Uiteraard staan wij u bij met advies over welke producten voor uw situatie de beste keuze zijn en hoe deze producten te gebruiken.

Neem contact met ons op om ons assortiment te leren kennen.

Contacteer ons
onderhoudsproducten

Zwembadrobots

Een zwembadrobot staat voor onderhoudsgemak. Gedaan met zelf het zwembad te reinigen en vuil uit het water te scheppen. Onze robots reinigen de bodem, de muren, de hoeken en de waterlijn. Het enige wat u nog hoeft te doen is de robot in het water zetten en op start drukken. Of kiest u voor een apparaat met ingebouwde timer, dan gaat de zwembadreiniger helemaal alleen aan de slag.

Een zwembadrobot kan in ieder zwembad toegepast worden, nieuw of oud en is daarmee de ideale upgrade.

Heeft u interesse, dan doen wij een voorstel afhankelijk van de grootte van uw zwembad en de opties die u wenst. Neem volledig vrijblijvend contact met ons op.

zwembadrobot zwembadrobot zwembadrobot zwembadrobot
privacy-policy algemene voorwaarden Website by Custoflex